|  Objava člankov  |  Aktualno
O Avtorju

Društvo Toti Lisjak
Domov
XI.LISJAKOV KOTEL
Predstavitev društva
Člani društva
Donacije društva
Sponzorji in donatorji
Kontakt

Sponzorji
 

 
 


 

 
  
 


 
 

 

 

 


 

 
 

 
  


 

                                   

                                   
  XI. LISJAKOV KOTEL


Tradicionalni že XI. LISJAKOV KOTEL, je letos potekal v soboto 09.06.2018. Tekmovanja v kuhanju jedi na žlico, se je udeležilo rekordnih 30 ekip. Neverjetno, koliko inovativnosti, znanja in tudi poguma so pokazali tekmovalci. Čeprav so bile zmagovalke vse sodelujoče ekipe, je sodniška komisija, ki so jo sestavljali Miran Benc, Petra Polanec in Maša Plevnik, podelila nagrade naslednjim ekipam:


Zmagovalna ekipa, ki je pripravila najbolj okusno jed, je bila ekipa TEAM WILLYS iz Rogoze

 

Najbolj inovativno jed, je pripravila ekipa KOZLINajveč prodanih bonov je pridobila ekipa MIBRA iz HOČ, ki je pridobila kar 103 bonov

Veliko število obiskovalcev od blizu in daleč nam daje vedeti, da so ljudje našo prireditev vzeli za svojo, s tem pa nam dali še dodatno motivacijo za organizacijo naslednjega Lisjakovega kotla.
 

S prodajo jedi iz kotlov smo zbrali 1.880,00€, kar so nam med drugim omogočile tudi gostujoče ekipe, ki so se odpovedale prijavnini, zaradi česar se jih najlepše zahvaljujemo. Dobljena sredstva bomo znova podarili v dobrodelne namene v mesecu decembru 2018.

Za popestritev dogajanja je poskrbel ansambel PTUJSKI KVINTET, piko na i pa je dodal zmagovalec šova MASTERCHEF SLOVENIJA g. DARKO KLEMEN, ki je sodeloval z ekipo MIBRA iz HOČ.


Zahvaljujemo se vsem sponzorjem, ki so nam omogočili izvedbo prireditve. Pri tem bi posebej omenil Generalne sponzorje:

Kotanyi d.o.o., KZ Rače z.o.o., Občino Rače-Fram, KS Rače, Geri Computer d.o.o., Webo Maribor d.o.o., gostišču Framski hram, Mesarija Pohorske Mesnine d.o.o., Bumbar park Maribor, Sanotehnik Maribor, Transport Maro avto, Pivovarno Laško, Pekarno Hlebček d.o.o., Pošto slovenije, Zlato ribico - Matjaž Ribič s.p., , ter podjetji Biromatik NT d.o.o. ter Tiskarno Rojko d.o.o.


Toliko sredstev ne bi mogli zbrati, če ne bi sodelujoče ekipe skuhala tako dobrih jedi. Posebna zahvala gre seveda naslednjim ekipam:

KOZLI, ŠEFLA, YACHT CLUB ATLANTIC, ŠD RAČEK JADRALCI, ŠD RAČEK, PGD PODOVA, TEAM ČEBELICE, ŽLICA KI TE ŽICA, DOM DANICE VOGRINEC-RAZVOZ KOSIL, PROMETNA ŠOLA MARIBOR, KUD POLANEC, MIBRA - HOČE. STARA POSTAJA, TD BREZA PRAGERSKO GAJ, TD MIKLAVŽ, FANTJE TREH VASI, TD HOTINJA VAS, KUHARJI Z OKUSOM, ŠOLSKI SKLAD OŠ RAČE, ŽLICA APETITA, GD SNEŽKA, BAR PREPOLC, POLANSKI VIHARNIKI, ŠD SP. IN ZG. GORICA, ROBOMAR in MORSKI PRIJATELJI, OGNJENE ŠEFLE, ŠD SMUČKA, GOMA MOND - SOMBREROSI, ter zmagovalni ekipi
TEAM WILLYS iz Rogoze.


Generalni sponzor Lisjakovega kotla je podjetje KOTANYI, ki s svojimi vrhunskimi začimbami razvajajo naše tekmovalne ekipe in dajejo jedem odličen okus.
Vabilo na XI. LISJAKOV KOTEL

 

Članek v Večerovi prilogi Štajerc, 15.03.2018

 
Koledar društva TOTI LISJAK za leto 2018

JUBILEJNI DOBRODELNI X. LISJAKOV KOTEL

 

Tradicionalni že X.Lisjakov kotel, je letos potekal v soboto 10.06.2017. Tekmovanja v kuhanju jedi na žlico, se je udeležilo rekordnih 30 ekip. Neverjetno, koliko inovativnosti, znanja in tudi poguma so pokazali tekmovalci. Čeprav so bile zmagovalke vse sodelujoče ekipe, je sodniška komisija, ki so jo sestavljali Miran Benc, Petra Polanec in Maša Plevnik, podelili prvo nagrado ekipi Lovske družine Rače.

Veliko število obiskovalcev od blizu in daleč nam daje vedeti, da so ljudje našo prireditev vzeli za svojo, s tem pa nam dali še dodatno motivacijo za organizacijo naslednjega Lisjakovega kotla.

 

S prodajo jedi iz kotlov smo zbrali 1.800,00€, kar so nam med drugim omogočile tudi gostujoče ekipe, ki so se odpovedale prijavnini, zaradi česar se jih najlepše zahvaljujemo. Dobljena sredstva bomo znova podarili v dobrodelne namene, a o tem bomo poročali nekoliko kasneje.

Zahvaljujemo se vsem sponzorjem, ki so nam omogočili izvedbo prireditve. Pri tem bi posebej omenil Generalne sponzorje:

Kotanyi d.o.o., KZ Rače z.o.o., Ets d.o.o., Občino Rače-Fram, KS Rače, Mikro + Polo d.o.o., Webo Maribor d.o.o., gostišču Framski hram, Bumbar park Maribor, Sanotehnik Maribor, Transport Maro avto, Pivovarno Laško, Pekarno Hlebček d.o.o., Pošto slovenije, Zlato ribico - Matjaž Ribič s.p., Mikro + Polo d.o.o., ter podjetji Biromatik NT d.o.o. ter Tiskarno Rojko d.o.o.

 

Toliko sredstev ne bi mogli zbrati, če ne bi sodelujoče ekipe skuhala tako dobrih jedi. Posebna zahvala gre seveda naslednjim ekipam:

BIOORGAZEM, YACHT CLUB ATLANTIC, ŠD RAČEK JADRALCI, ŠD RAČEK, PGD PODOVA, TEAM ČEBELICE, BI BAR, ŽLICA KI TE ŽICA, DOM DANICE VOGRINEC-RAZVOZ KOSIL, HOT CURRY BOYS, STARA POSTAJA, TD BREZA PRAGERSKO GAJ, DRAJHOF, TD MIKLAVŽ, TESTING TEAM DUREX, FANTJE TREH VASI, HALOŠKA PODMORNICA, TD HOTINJA VAS, KUHARJI Z OKUSOM, ŠOLSKI SKLAD OŠ RAČE, ŽLICA APETITA, GD SNEŽKA, BAR PREPOLC, POLANSKI VIHARNIKI, ŠD SP. IN ZG. GORICA, MORSKI PRIJATELJI, TD HOČE, ZAMORČEK, AGRO ROBOMAR ter zmagovalni ekipi LOVSKE DRUŽINE RAČE. Slike si lahko ogledate v
Galeriji.


Generalni sponzor Lisjakovega kotla je podjetje KOTANY, ki s svojimi vrhunskimi začimbami razvajajo naše tekmovalne ekipe in dajejo jedem odličen okus.

 

 

 
Društvo Toti Lisjak
Galerija
Video
Oddaje
Članki
Aktualno
Za člane društva
Sponzorji
 
 
 

 
  

 
 

 
  
 

 

 
 

 

 
 

 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 
                                   
                                   
 
  powered by  xPortal  Vkop urejanja objav | Statistika strani